diumenge, 13 de juny del 2021

KAYAK SANT LLORENÇ DE MORUNYS

Després de comprar un kayak rígid de segona mà, anem a provar-lo al Sant Llorenç de Morunys, a l'embassament de la Llosa del Cavall que té unes aigues turqueses que enamoren. Tampoc ens queda lluny de casa, i el pantà de Sau ja hi anirem un altre dia.

He trobat la manera de carregar-lo i descarregar-lo tot sol, de tal manera que amb 10 minuts el tenim dalt de la furgo o a baix apunt per remar. Anem a l'embarcadero de la riba est, on xerrem amb el noi que porta el lloguer dels kayak's, que sempre aprens coses, per exemple on anar a dormir tranquils. Posem el kayak a l'aigua i comencem a remar. De seguida es nota la diferència amb l'inflable que teniem. De fet un d'igual com aquest ja l'havíem llogat a les platges i ja sabiem que anava més fi. Fem un bon tros de l'embassament i anem fins un racó a berenar. De tornada ens parem a banyar-nos a una petita illa que hi ha al mig si l'aigua no està massa alta. Finalment anem a dormir a PuigAguilar, tranquils i amb bones vistes.

Al mati ens llevem pensant si tornarem a fer kayak, però ja que hi som hi tornem, al mateix lloc, però avui farem un altre racó de l'embassament i aprofitem per fer una bona banyada a la mateixa illa d'ahir, que amb la calor que fa s'hi està molt bé.

A la tarda anem a dinar a la Font Pudo, i ja hem passat el cap de setmana.


Sira, Nora, Gemma i Samuel