dissabte, 1 de desembre del 2012

TOSSA D'ALP

La cara i la creu de les últimes nevades. No cal dir quina és la cara i quina és la creu...a les pistes d'esquí els canons de neu i les màquines han preparat la neu per iniciar la temporada sí o sí, doncs la poca neu que va caure, un pam, i la ventada posterior, han deixat el panorama general una mica desolador...Almenys al Pirineu Oriental, avui des del cim de la Tossa d'Alp no semblava que es pogués apreciar cap pala, cap cim o cap vall amb suficient neu com fer esquí de muntanya. Per no haver-hi, no hi ha ni base. Tot i les poques hores de sol d'aquesta època, sinó hi ha continuïtat de les nevades, el sol pot acabar fonent la minsa capa, que arreu deixa treure el cap a totes les herbes i matolls. Serà doncs començar de zero. Sembla doncs que aquest any haurem d'esperar una mica més fer sortides a muntanya, fora de les pistes...

Xevi, Eloi, Joel i Samuel

2 comentaris:

Jaume J ha dit...

Ostres Samuel, per poc no ens trobem! era a la Pista Llarga de la Molina amb els nanos... realment paisatge desolador, encara que hem fet unes quantes cunyes i el primer telecadira pel meu fill... emocionant :)

Samuel ha dit...

Home Jaume, esquí en família segur que t'ha compensat el que veien els teus ulls!!!

Em va semblar veure-ho tot molt pelat, per això m'ha sortit una entrada una mica "pessimista"... doncs hi havia més neu fa 3 setmanes!!!

I sí ha anat de poc que no ens trobem. Encara que per la puríssima no podem venir, a veure si podem coincidir amb alguna escapada / travessa aquest any!!!