dimarts, 25 de juliol del 2006

ILLES MEDES DES DE PALS

Aquest any vaig comprar una canoa inflable. Feia temps que em ballava pel cap i després de les preparacins pel Transsegre, m'animo a comprar-la. Com serà que no ens en sortirem amb la canoa després de baixar un riu amb aigues braves amb una barca feta amb un pilot de fusta que espanta la terra i molta il.lusió, això sí.

Marxem de pals després d'inflar les canoes. Fa bon dia, tot i que bufa una mica el vent. En Sebas ens fa de guia, ell ja hi ha anat un cop!!! Mare de déu quin guia, si fa menys que jo que té la canoa!!! Des d'aquí Pals sembla una mica lluny les Illes Medes. Ens hem emporta ulleres i patos per mirar peixos. Comencem a remar amb molt d'entusiasme, però al cap de mitja hora veiem que ens ho podem agafar amb més calma, doncs sembla més aviat que les illes s'allunyin més que apropar-se. Triguem ben bé una hora a arribar-hi. Lliguem com podem una mica les canoes i nedem una mica. Quin espectacle de peixos!!! No és el mateix veure-ho així nedant entre els peixos que des de qualsevol vaixell d'observació dels que volten les Illes Medes. Ens hi estem una bona estona fins que gairebé agafem fred. S'ha fet tard i és hora de tornar. S'acosten també uns núvols amenaçadors i tampoc es tracta de sortir a la tele el dia que estrenem la canoa!!!

Arribem a Pals cansats de remar amb el vent en contra. Recollim trastos i cap a casa en Sebas a menjar alguna cosa abans de tornar a casa.









Sebas, Vanessa, Gemma i Samuel