dissabte, 19 de juny del 2004

BASTIMENTS, GRA DE FAJOL GRAN I PETIT

18 i 19 de Juny de 2004

Aprofito i enredo en Marc per marxar el divendres a la tarda direcció Vallter. Fa falta anar a carregar les piles i tinc ganes de fer una mica de muntanya. Em diu "i on dormirem?" i jo que tampoc ho sé li dic que algun lloc trobarem. Marxem tard, allà les set del vespre. Arribem gairebé fosc a Vallter, però sortim direcció al refugi. La part lliure, tot i ser esquifida encara hi cabrem!!! Abans d'anar a dormir encara aprofitem per estirar una mica les cames i tocar neu.


Sortim dora al matí i pugem direcció al Bastiments. Travessem quatre llengues de neu endurides i arribem al cim. És dora, molt dora. Així que tot mirant el Gra de Fajol, decidim pujar-lo tambe tot baixant.


No en tenim prou! Avui ens sentim valents i tot i que el dia s'ha anat tapant i amenaça tormenta, decidim arribar-nos fins el Gra de Fajol petit. Fem el tram de carena a tot córrer, doncs cada cop sentim tronar més aprop.



Ara si girem cua a tot córrer. Hem de tornar a pujar el Gra de Fajol gran i els trons cada cop espeteguen més aprop. Arribem a coll de la marrana just quan el cel ja es desfà. Molt soroll per no res, però estem contents per la sortida "trepidant" que hem pogut fer.

Marc i Samuel