diumenge, 20 de gener del 2013

ULLDETER

Diuen que el dia s'ha d'obrir, entre les deu i la una del matí. Vaig rumiant que bo que seria que s'obrís a les deu...bé al final s'ha obert pràcticament a les dues!!! Però marxem igualment a provar sort i per anar bé no gaire lluny. Al final pugem tots amb la furgo d'en Met i quan som a Ripoll encara no tenim clar si pujar cap a la collada o anar cap a Vallter. Després de fer un "amago" d'anar a la collada marxem direcció Vallter, doncs aquesta temporada tampoc hi hem pujat i així veurem com està el panorama...

Quan hi arribem sembla que aquí res ha canviat, tot com sempre, tot al mateix lloc. Continua fent vent, no sé si és el mateix vent de l'últim dia de la temporada passada, o si des d'aquell dia ha parat en algun moment, però com que no tenim pressa esmorzem dins la furgo tot esperant que s'obri el dia... De totes maneres sembla que no cal que esperem i millor que tirem amunt, des del pàrquing de baix. Sortim amb força vent que refreda fort els dits de la mà. Sense ser un vent molt fort, si que és molt constant. Arribem fins dalt el refugi de Marmotes, on ens arrecerem i tirem un parell de fotos i wasaaaap...(això últim en Dani i en Met que estan a la última en tecnologia...). El dia sembla que vol millorar. La gent no s'acovardeix pel que es veu...veiem gent dalt el Gra de fajol, gent en alguna canal, gent dalt del Bastiments...nosaltres ens devem haver fet grans...o ja hi pujarem un dia que faci més bo.

Traiem pells i avall fins el pàrquing superior. Un cacaolat calent i un cafè amb llet, altre cop pells i amunt, doncs el cotxe el tenim a la pista del Xalet i hem de saltar a l'altra banda. Pujada amb una mica menys de vent i una baixada amb bona neu que fins i tot ens fa dubtar de tornar a posar pells, llàstima que és curta!

A veure si finalment amb aquesta base cauen grans nevades al damunt...abans el vent no s'ho emporti tot.

Eva, Dani, Met, Gemma i Samuel