diumenge, 7 de desembre del 2014

PIC DE LA MINA



El pic de la Mina potser haurà estat tot el que ha donat de si el pont aquest any...entre mal temps i la feina hem buscat un forat...si també un forat de bon temps. Sembla que l'hem pogut trobar, estrenant així la temporada 2014-2015, que esperem que vagi bé. 

Feia molts anys que no hi pujàvem i tot el mal començament de temporada, amb poca neu, molt aigua i poc fred...mai havia pujat aquest cim pràcticament fins dalt amb els esquís. Hi ha molta i molta neu, la majoria de pedres que sempre afloren a la part final avui estaven ben colgades de neu. Hem sortit del pàrquing de baix de l'estació de Puymorens molt xino-xano...moltíssima gent pujant i baixant...però nosaltres avui portàvem la paciència penjada al coll. Boira i una mica de vent al començar, confiàvem que s'acabaria obrint, però que per això no calia córrer gens. El sol ens ha fet dos petits avisos i al tercer ja hem vist fins Merens les Vals! Finalment s'ha obert del tot, cel blau, gens de vent i neu a pilots, potser massa hi tot.

La baixada bona mentre hi ha hagut pendent...després una mica supervivència al tros de pista pla i ha millorat quan ens l'hem trobat trepitjada per la retrac.

Núria, Joel, Gemma i Samuel

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin diarruu!!!!!

Xevi