divendres, 10 d’abril del 2009

INTENT CARROS DE FOC

Aquest any volem provar els Carros de foc amb esquís. Reservem refugis amb antelació, material apunt, ganes...i previsió del temps, nefasta!

Tot i això decidim sortir de Roda, sabent que segurament no farem res de res...però ja hem reserva de refugi i pagat una part, així que, peti qui peti. Sortim de la presa de Cavallers ja amb les primeres gotes d'aigua. Travessem tot el llac i remuntem les primeres pendents fins el següent llac, ja als peus del refugi de Ventsa i Clavell. Arribem al refugi amb una boira molt enganxada. Veiem que no podrem fer res, la previsió pinta pitjor pels següents tres dies, així que per aprofitar la tarda sortim direcció a l'estany de Monges. No veiem res, però arribem fins l'estany. L'edu i en Jow que fa un estona que tiren sols, segurament provin d'arribar al Tuc de Monges. La Gemma i jo ens conformem amb una baixada pèssima de retorn al refugi, amb una visibilitat de les ulleres al nas...



L'endemà ens llevem amb la mateia tònica o pitjor. Decidim aprofitar el que podem i marxem direcció la vall de Colieto, sota el coll de Contraix. Hi ha 40 cm de neu nova, boira i nevant arribem fins un llac. Ens dirigim al Port de Colomers, però això ja és fins i tot perillós. Una purga de neu nova ens avisa. Hora de girar. Fem la baixada de retorn, recollim trastos al refugi i cap a casa.

Joel, Edu, Gemma i Samuel